Kaipaatko uutta puhtia suhteeseen? Näillä neljällä vinkillä pääset pitkälle!

Pitkä parisuhde on kuin kukka, jota pitää hoitaa. Lakastuneen kukankin saa kyllä kasvamaan uudelleen, kunhan vain muistaa kastella. Kokeile ensin näitä neljää vinkkiä.

1. Kirjoita rakkauskirje
Milloin olet viimeksi kirjoittanut rakkauskirjeen? Osaisitko kertoa tunteesi sanoin? Ota paperia ja kynä ja anna runosuonen sykkiä. Muistele ensitapaamista ja niitä tunteita, joita rakkaasi sinussa herättää. Ole täysin rehellinen, siitä seuraa taatusti hyvää!

2. Kaiva esiin rakkaasi pienet yksityiskohdat
Muistatko pieniä juttuja seurustelunne alkuajoilta? Muistatko asioita, joista rakkaasi erityisesti pitää? Kaiva nämä jutut esille ja yllätä rakkaasi jollain pienellä, positiviisella jutulla tai muistolla!

3. Ole superromanttinen yhden illan ajan
Jos leffa ja lasi viiniä on teidän treffien kohokohta, on nyt aika pistä paremmaksi. Kylpy kynttilänvalossa, kävely metsässä illan pimetessä tai vain rakkauden kertominen oikeassa tilanteessa kyllä vie suhdetta eteenpäin.

4. Anna merkki rakkaudesta
Mieti joku huolellinen lahja, jonka voisit antaa kumppanillesi merkiksi rakkaudesta. Paras lahja tietysti antaa teille molemmille iloa, mutta älä ole itsekäs lahjaa hankkiessasi!

Lue myös nämä

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>