Kestääkö parisuhteesi? Nämä 9 asiaa kertovat sinulle totuuden

gold-978815_640

Parisuhde voi olla joko kestävällä tai huteralla pohjalla. Nämä yhdeksän merkkiä kertovat sinulle totuuden. Oletko samaa mieltä?

1. Kestävässä suhteessa ei epäillä turhia
Kestävässä suhteessa ei tarvitse epäillä rakkauden kestävyyttä eikä kysellä turhia kysymyksiä. Kypsässä suhteessa ei tarvitse epäillä pettämistä tai rakkauden laatua, tiedät nämä asiat tunteella.

2. Kestävässä suhteessa saat kaiken mitä haluat
Jos olet epäkypsässä suhteessa, olet aina vaatimassa lisää. Kestävässä suhteessa ei olla velkaa toisille eikä tunneta kateutta toisiaan kohtaan.

3. Kestävässä suhteessa ollaan aidosti itsenäisiä
Kestävässä suhteessa ei haluta väkisin muuttua yhdeksi ihmiseksi, vaan eletään täysillä omaa elämää. Kestävässä suhteessa on kaksi aikuista, jotka haluavat tulla kahdeksi paremmaksi ihmiseksi, ei muuttua yhdeksi.

4. Kestävän suhteen liekki ei hiivu
Rakkaus on muutakin kuin pussailua. Se on todellista elämää. Kestävässä suhteessa motivaatio säilyy arjesta huolimatta.

5. Kestävässä suhteessa ei tapella tekstareilla
Kestävässä suhteessa riidellään kunnolla naamatusten. Riidat ovat rajuja ja suoria, mutta niitä ei myöskään ratkota tekstarilla.

6. Kestävässä suhteessa kasvatte ihmisinä
Kestämättömässä suhteessa kaksi epätäydellistä ihmistä etsii seuraa toisistaan usein siinä onnistumatta. Kestävässä suhteessa kasvatte yhdessä ihmisinä.

7. Kestävässä suhteessa muut ihmiset eivät ole uhka
Todellisessa suhteessa ei pelätä tuntemattomia eikä entisiä. Epäterveessä suhteessa exät ovat mörköjä ja todellisuutta piilotellaan neljän seinän sisällä. Kestävässä suhteessa luotto on kunnossa.

8. Kestävässä suhteessa asiat vain tapahtuvat
Kestävää suhdetta ei tarvitse suunnitella. Elämä on elämää ja sen tuntee sydämellään. Kaikkea ei tarvitse kirjoittaa kalenteriin.

9. Kestävässä suhteessa menneisyys ei ole taakka
Kaikilla meillä on menneisyytemme. Kestävässä suhteessa menneisyyttä ei tarvitse piilotella tai hävetä. Mennyt on mennyttä ja kaikki tekevät virheitä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös nämä

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>