Haluatko rangaista miestäsi kunnolla? Nappaa kassit kiinni näppärään kivespuuhun!

Jos kevyt kipu antaa kiksejä, kannattaa harkita kivespuun hankkimista. Kiveksiin kiinnitettävä kivespuu takaa uudenlaisen leikin, jossa tuhmeliini saa rangaistukseksi muttereiden kiristämisen aina vain tiukemmalle.

Vermeen käyttäminen on yksinkertaista: kiristetään vain puut mutterit sopivalle kireydelle ja siitä sitten ruuvaillaan lisäkireyttä tarvittaessa. Kaarevat puupalat ovat anatomisesti muotoillut ja asettuvat kivesten tyveen pitäen pallit venytettyinä vaikkapa näppärästä jalkojen takana!

Tuote on helppokäyttöinen ja takuuvarmasti kivulias. Lue lisää Kaalimato.comista: http://www.kaalimato.com/catalog/Pranger+-+Kivespuu_p_31957.html#ixzz491BLE0Yw

Lue myös nämä

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>