Mies! Näin ajelet pallisi kesäkuntoon kassejasi runtelematta!

food-316530_960_720

Kesähelteet ovat totisesti tulossa, joten on aika tarttua partaterään ja ajella myös pallit kesäkuntoon. Ihan kylmiltään ajelua ei kannata lähteä tekemään, vaan tsekata Namin ohjeet, joiden avulla selviät ilman vammoja kassienajeluoperaatiosta.

  1. Ota asia kotona puheeksi

Selvitä ensin, että kaikki palliesi kanssa tekemisissä olevat henkilöt ovat samaa mieltä kassien ajelemisesta. Yllätyksenä hommaa ei kannata tehdä, parempi puolisko saattaa säikähtää kuoliaaksi nähdessään karvattomat kassisi ilman konsultaatiota!

  1. Käy suihkussa

Puhtaus on puoli ruokaa, mutta toisaalta myös karvat irtoavat paremmin kosteutta saatuaan.

  1. Valitse oikeat työkalut

Kannattaa varmistaa oikeiden työkalujen saatavuus: partavaahto, sakset ja tietysti itse leikkausvälineet. Voit käyttää samaa partavaahtoa kuin normaaliparranajossa, mutta ole varovainen: kivesten iho on paljon naaman ihoa herkempää! Voit käyttää partakonetta tai käsikäyttöistä partahöylää. Jos käytät höylää, valitse höylä, jossa on mahdollisimman monta terää. Äläkä missään nimessä käytä partaveistä. Älä koskaan!

  1. Tee esiajelu

Oletko koskaan ajanut metsuripartaa pois? Niinpä. Leikkaa ensin saksilla ylimääräiset pois ja ryhdy vasta sitten tarkempaan työhön!

Lähde: GQ

PS. Jos kiveskipu kiinnostaa, kannattaa tsekata tämä kätevä kivespuu!

Lue myös nämä

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>