Nämä seksikkäät Pokémon Go -hahmot eivät todellakaan sovi lasten silmille!

 

Pokémon Go on tämän hetken hittipeli, jota kaikki lapsista aikuisiin tuntuvat pelaavan. Esimerkiksi Helsingin keskustassa keskustan puistot ovat täynnä aamusta iltaan eri ikäisten pelaajien kokoontuessa pienten virtuaaliörkkien jahtiin.

Venäläinen taiteilija Andrew Tarusov on aiemmin askaroinut Disneyn prinsessoista ja pahiksista aikamoisen eroottisia pin up -kuvia ja nyt on vuorossa maailman suosituin ilmiö: Pokémon Go. Nämä hahmot näyttäisivät olevan sellaisia, joiden nappaamisesta myös aikuinen yleisö saattaisi olla vielä kiinnostuneempi kuin pelin söpöistä eläinhahmoista:

1. Eevee

2. Picachu

3. Lickitung

4. Horsea

5. Ivysaur

6. Squirtle

7. Psyduck

8. Vulpix

9. Snorlax

10. Slowpoke

11. Jigglypuff

12. Charmander

Tutustu Andrew Tarusovin tuotantoon täällä

 

 

 

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>