Isänpäivälahjaksi anustappi? Lue helpot ohjeet aloittelijoille

img_0467

Anustapin ja muiden anaalin stimuloimiseen tarkoitettujen seksilelujen toimintaperiaate on sama: anaalialueen ja eturauhasen (miehillä) stimulointi.

Anustapin valinnassa kannattaa ensikertalaisen ottaa huomioon koko. Aivan aluksi kannattaa aloittaa pienestä, seurata tuntemuksia ja valita sitten kokoa isommaksi. Useimmissa anaalileluissa on pysäytin eli jonkinlainen tappi toisessa päässä, jottei lelu valu liian syvälle sisään.

On olemassa erilaisia seksileluja anaalin stimuloimiseen. Kaikilla on kuitenkin sama tarkoitus, anaalialueen ja p-pisteen (eturauhasen) stimulointi. Lelut ovat usein kartion muotoisia tai sitten niillä on erikokoisia palloja. Useimmissa anaalileluissa on stopperi toisessa päässä, koska anaalissa ei emättimen lailla ole luonnollista päätyä. Ole siksi varovainen leikkiessäsi jollakin muulla kuin anaalilelulla, ettei se liu’u liian syvälle sisään.

Anustapin käyttö aloitetaan käyttämällä runsaasti liukuvoidetta. Silikonipohjaisen anustapin kanssa käytetään vesipohjaista liukuvoidetta, muiden muovimateriaalien kanssa voi käyttää myös esimerkiksi silikonipohjaista liukuvoidetta.

Liukuvoidetta laitetaan sekä tappiin että itseen ja sitten työnnetään tappia varovaisesti kohti anusta. Rentoutuminen on tärkeää, jolloin sulkijalihakset avautuvat. Mitä pidemmälle anaalia mennään, sitä usempi sulkijalihas tulee vastaan.

Katso myös video Anal Screwer -paketin avaamisesta, niin huomaat, miten huomaattomissa paketeissa Kaalimadon toimitukset tapahtuvat:

Osallistu myös kisaan, jossa voit voittaa Anal Screwer-tapin itsellesi:

Lue myös nämä

Yksi vastaus - “Isänpäivälahjaksi anustappi? Lue helpot ohjeet aloittelijoille”

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>